dimarts, 4 de febrer del 2014

HANSEL I GRETEL....DE "LA RODA PRODUCCIONS"

Perduts enmig d´un bosc fosc i tenebrós, amb només dues motxilles, els petits Hansel i Gretel iniciaran un fascinant i perillós viatge amb l´objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa. Immersos en aquesta aventura, una llum els conduirà fins a una casa feta de llaminadures i xocolata, però... Compte! El que no saben és que hi viu una bruixa que els farà la vida impossible.



Novament la Roda Produccions ens porta una estupenda obra d'un conte clàssic adaptat al seu estil propi i musical, un fenomen únic que només aquesta companyia ens ha sabut transmetre en els últims anys, dins del circuit habitual de Xarxa Vilanova del Camí.


En aquesta ocasió també tindrem el fantàstic taller de "Dolços i Caramels" on els nens podran realitzar la seva caramel original i diferent amb un sorpresa molt especial.
Per acabar agrair a tots els comerços col · laboradors de Vilanova del Camí i d'Igualada. En aquesta ocasió tenim a + KLLIBRES la botiga de Vilanova del Camí 1 papereria de referència que ens obsequiarà amb un paquet molt especial de llibres. FERRETERIA MONTSERRAT, que tindrem un regal sorpresa, EL GOLAFRE fent honor a l'obra que tenim un magnífic cucurutxo gegant de caramels i acabem amb KIDS & US la escuala d'idiomes que ens regala un pack compost per un casal d'estiu de cinc dies intensius per aprendre anglès. Gràcies a tots ells podrem gaudir d'un fantàstic sorteig final de quatre fantàstics packs, al final de l'obra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada