dilluns, 2 de desembre del 2013

LA MÀGIA VA ARRIBAR EL DIUMENGE 1 DE DESEMBRE A CAN PAPASSEIT DE LA MÀ D'ENRIC MAGOO




En un dia especialment fred, el públic va assistir animat a un dels espectacles més divertits i màgics de Xarxa Vilanova del Camí, en l'actual temporada. Amb més de 190 persones a Can Papasseit, Enric Magoo va representar la seva obra L'Inventor d'Il. Lusions.
Però millor començar pel principi, i dir que la gran família de Xarxa Vilanova com és habitual l'la temporada actual, ha estrenat un nou sistema, el qual consisteix a realitzar tallers abans dels espectacles. I en aquesta ocasió va tocar fer una fantàstica "Vareta Màgica". Molta gent es va animar a l'hora de realitzar el taller, per a més informació dir que normalment els tallers es realitzen de 11.45 a 12.15, però en aquesta ocasió desbordats per la gran quantitat de públic infantil l'horari es va ampliar trenta minuts abans.




Enric Magoo ens va sorprendre amb una gran obra plena de màgia, diversió, música, efectes i molt sentit de l'humor.


També estrenem com a Novetat al final dels espectacles, una sèrie de sortejos per gentilesa dels comerços de Vilanova del Camí i Igualada. Fins a cinc sortejos es van realitzar entre els assistents i Enric Magoo de forma molt amable ens va acompanyar al final de l'espectacle per ajudar-nos a repartir els regals.


AQUESTS VAN SER ELS COMERÇOS COL · LABORADORS I ELS REGALS QUE VAN DONAR:

REGAL DE ADHESIUS STICKERS
DUES ENTRADES DOBLES ESPECTACLE DE NADAL


KIDS & US CURS CASAL NADAL
VAL PER UN REGAL SORPRESA
Agrair al públic la seva assistència, a la família de Xarxa Vilanova en la confecció del taller, que ha funcionat molt bé als nostres Sponsors Col · laboradors, que en aquesta ocasió han estat FERRETERIA MONTSERRAT (que estarà present en cinc dels sis espectacles), KIDS & US (que col · laboren en tres espectacles), ARTISTIC (que col · laboren en dos espectacles) i STICKERS (adhesius per personalitzar roba o objectes, que col · laboren en dos espectacles).
ESCENARI MUNTAT ABANS DE L'OBRA
PERSONATGE QUE CREA ELS INVENTS A MAG
I sobretot agrair a Enric Magoo seva amabilitat abans, durant i després de l'espectacle per ajudar-nos a repartir els regals. Ens veiem el 19 de Gener amb l'obra "El rei de la casa", multipremiat espectacle que et deixarà amb la boca oberta. I recorda que es realitzarà un taller per Fer la teva Corona.


                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada